Ovesná kaše přes noc

Vločková kaše přes noc
Doba přípravy – ikona
Příprava - 10 min
Doba vaření – ikona
Vaření - 0 min
Obtížnost – ikona
Obtížnost - lehká
Počet porcí – ikona
2 porce

INGREDIENCE

½ hrnku ovesných vloček

½ hrnku mandlového mléka

½ lžičky skořice

2 hrsti malin 

hrst pistácií

2 lžičky Komboosteru (nebo 1 lžička medu/čekankového sirupu apod.)

 

POSTUP

Do uzavíratelné (ideálně skleněné) nádoby nasypeme vločky, které zalijeme mlékem. Maliny (1 hrst) rozmačkáme vidličkou a přidáme je k vločkám. Posypeme skořicí a promícháme. Nádobu uzavřeme a večer vložíme do ledničky. Ráno už jen dozdobíme čerstvými malinami a nasekanými pistáciemi a zalijeme lžičkou Komboosteru, který nám kaši příjemně dochutí, dosladí. Navíc už celý den nemusíme doplňovat žádné další vitamíny a minerály a zároveň podpoříte svoje trávení a imunitu.

Kdo Kombooster nemá, zkuste třeba med nebo čekankový sirup.

Rozmačkané maliny Vločková kaše Photo Vločková kaše přes noc    

TIP ZDRAVOBLOGU

Tuto ovesnou kaši vyndejte ráno z ledničky ideálně aspoň 1/2 hod před konzumací. Pokud byste ji jedli studenou, vaše tělo ztratí zbytečně moc energie zpracováváním jednotlivých složek.