
INGREDIENCE
½ hrnku ovesných vloček
½ hrnku mandlového mléka
½ lžičky skořice
2 hrsti malin
hrst pistácií
2 lžičky Komboosteru (nebo 1 lžička medu/čekankového sirupu apod.)
POSTUP
Do uzavíratelné (ideálně skleněné) nádoby nasypeme vločky, které zalijeme mlékem. Maliny (1 hrst) rozmačkáme vidličkou a přidáme je k vločkám. Posypeme skořicí a promícháme. Nádobu uzavřeme a večer vložíme do ledničky. Ráno už jen dozdobíme čerstvými malinami a nasekanými pistáciemi a zalijeme lžičkou Komboosteru, který nám kaši příjemně dochutí, dosladí. Navíc už celý den nemusíme doplňovat žádné další vitamíny a minerály a zároveň podpoříte svoje trávení a imunitu.
Kdo Kombooster nemá, zkuste třeba med nebo čekankový sirup.




TIP ZDRAVOBLOGU
Tuto ovesnou kaši vyndejte ráno z ledničky ideálně aspoň 1/2 hod před konzumací. Pokud byste ji jedli studenou, vaše tělo ztratí zbytečně moc energie zpracováváním jednotlivých složek.